Op maandag 7 januari 2019 heeft wethouder Ton van Amerongen van de gemeente Dronten de eerste paal geslagen van het nieuwe zwembad. De bouw is daarmee officieel van start gegaan. Volgens planning zou over een jaar het water in het bad moeten zitten. Na de opening van het nieuwe zwembad over ruim een jaar, zal het oude zwembad en ons clubhuis worden gesloopt. Maar niet getreurd.

We zijn in gesprek met de gemeente over een vervangend clubhuis vlak bij het nieuwe zwembad en wat voor ons erg veel perspectief biedt. Het beleid van de gemeente is dat de verenigingen gebruik moeten maken van één centrale ruimte in het nieuwe zwembad. Toch wil de gemeente voor ons een uitzondering maken. We zijn blij dat onze argumenten voor de gemeente aanleiding zijn om met ons in gesprek te gaan over een clubhuis. Voor onze identiteit en activiteiten een must!

Daarnaast krijgen we in het nieuwe zwembad kosteloos de beschikking over een ruim opgezette materialen- en compressorruimte. Indien nodig kunnen we ook zonder kosten gebruik maken van de centrale ruimte. De komende periode zullen we nog vaak met de gemeente en Optisport in overleg gaan om alle details te regelen. Hierbij trekken we samen op met Fun Diving. Zodra we meer weten zullen we weer een bericht uit doen gaan.

Namens het bestuur, Jan Broos

familiezwemmen Zoals altijd beginnen we het nieuwe jaar met familiezwemmen. Iedereen is van harte welkom voor het familiezwemmen, dit keer met onze huis-DJ. Het wordt gezellig dus neem iedereen mee! Vrienden/familie/kennissen en buren!

 

De trainingen op zaterdagavond worden over het algemeen goed bezocht door onze leden. Dit jaar is er voor gekozen om aan een aantal avonden een thema te geven. De eerste thematraining was Halloween. De AC was erg creatief geweest. Bebloede handdoekjes over de deuren van de kleedkamers, wekpotten met hoofden op sterk water op de bodem van het zwembad en hilarische verkleedpartijtjes leukte zaterdag 3 november op.

Vrijdagavond 7 september is het oude plafond (met de nodig keutel en mummies) verwijderd. En omdat het lekker snel ging ook maar gelijk het nieuwe plafond er in gehangen. Het wachten is nu nog op de spotjes zodat die maandag/dinsdag ook gemonteerd kunnen worden. Dankjulliewel Yarnick, Harald, Boas, Jan, Ingmar, Andre en Altjo

Het is al weer een tijdje terug, maar op 3 juli hebben Bas en Frank hun 1-ster brevet gehaald!

Super gedaan mannen en veel duikplezier.

Contactgegevens

Clubhuis "het Luchtbolletje"
Educalaan 32
Dronten

Email sturen

Openings- en vultijden

Openingstijden clubhuis "het Luchtbolletje"
Zaterdagen tijdens trainingsseizoen:  19.00-22.00u
Zwembadtraining in Overboord:         19.30-20.30u

Dinsdagen buiten de vakanties:          20.00-22.00u
Vrij zwemmen in Overboord:               19:30-21:30u