Geachte leden, ouders,

Met enige regelmaat komen we knel te zitten qua bezetting voor het vullen van flessen en/ of uitgifte van materialen. Graag zouden we leden vanaf 18 jaar met 1* brevet of hoger, en of ouders willen opleiden voor vulmeester en uitgifte/ inname materialen. Deze korte opleiding en instructie willen we beginnen in Dec 2016 en afronden in begin 2017, e.e.a. afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Inhoud;

  • Instructie uitgifte / inname materiaal.
  • Instructie vullen flessen 220 en 300 bar / veiligheid en regels.
  • Instructie compressor; controle draaiuren, oliepeil, temperatuur beheersing.

Duur; 3 avonden – 1 avond instructie in december en 2 herhalingsavonden in 2017, waar je laat zien dat je volgens de instructies en veiligheidsregels kan werken. Bij voldoen aan de regels en eisen zal er een aantekening gemaakt worden op de site bij de desbetreffende persoon, zodat bekend is wie er mogen vullen.

Graag nodigen we ook andere leden uit die al vullen en uitgifte doen, om een opfrisavond te doen. Ik zie regelmatig dat er kleine foutjes gemaakt worden. Het is de bedoeling dat je daarna gaat meedraaien in een rooster van materiaal uitgifte en vullen. Samen zijn we de vereniging.

Opgave; Graag naam en telefoonnummer zodat we een planning kunnen maken mbt de opleiding en een vulrooster kunnen samenstellen.

Materiaalbeheer Frans van Elmpt

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Er is nu duidelijkheid vanuit de gemeente betreffende het nieuwe zwembad: in 2020 gaat het nieuwe zwembad open, gelegen naast het huidige zwembad dat tegen die tijd gesloopt is.

Voor de volledige tekst: http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/141409/dronten-7-6-miljoen-euro-voor-nieuwbouw-zwembad

Op zaterdag 29 oktober gaan we weer actief van start met onze zwembadtrainingen. Er staat een mooie nettentraining op het programma, voor alle leden! Zorg dus dat je (perslucht-) uitrusting in orde is en kom op tijd als je nog spullen wilt lenen. We gaan voor een leerzaam, aantrekkelijk en gezellig seizoen. Het rooster vind je op deze site.

Dit seizoen gaat er zowel een 1*- als 2*-opleidingsgroep van start. De laatste voorbereidingen hiervoor zijn bezig. We wensen alle deelnemers veel succes en ook veel plezier tijdens alle trainingen!

Een van onze leden van het eerste moment, Bob Rutten, is overleden. Bob was destijds een actief lid, die samen met anderen veel voor de vereniging gedaan heeft. Ter nagedachtenis van Bob hebben we een bericht gemaakt en geplaatst op de In Memori site. 

Hallo duikvrienden en vriendinnen,

De zomervakanties zijn al weer achter de rug en menigeen heeft het werk of school al weer hervat, al jullie prachtige avonturen zijn natuurlijk prima gesprekstof voor aan de bar in ons Luchtbolletje. Ondanks de tropische buitentemperaturen, waar we allen op dit moment nog volop van mogen genieten, kijkt menigeen al weer uit naar de start van het seizoen 2016 - 2017 om op de dinsdagavond een verkoelend baantje te trekken bij Optisport Dronten of zijn flesjes weer te vullen voor de zwembadtrainingen op de zaterdagavond.

Om een ieder niet langer in spanning te houden willen we alvast de volgende data kenbaar maken;

  • 13 September Start zwemmen op de dinsdag avonden
  • 23-25 September 2e Zeelandweekend
  • 1 Oktober BBQ 8 Oktober Familiezwemmen
  • 15 & 22 Oktober Herfstvakantie (geen training op de zaterdagen)
  • 29 Oktober Start algemene training en scuba doe
  • 29 Oktober & 5 November Introduiken voor nieuwe leden

Aan het trainings- en opleidingsprogramma wordt nog volop gesleuteld, het beloofd weer een attractief programma te worden! E.e.a. is straks natuurlijk allemaal op de site terug te vinden. Of het zwemmen op de dinsdagavonden gedurende de vakanties al dan niet door gaat hebben wij als bestuur nog in overweging, binnenkort hierover meer nieuws. Hopelijk kan een ieder nog genieten van een paar prachtige buitenduiken, aan de temperaturen zal het voorlopig niet liggen.

Groeten bestuur OWSVD, Jan, Antoinette, Henk

Contactgegevens

Clubhuis "het Luchtbolletje"
Educalaan 32
Dronten

Email sturen

Openings- en vultijden

Openingstijden clubhuis "het Luchtbolletje"
Zaterdagen tijdens trainingsseizoen:  19.00-22.00u
Zwembadtraining in Overboord:         19.30-20.30u

Dinsdagen buiten de vakanties:          20.00-22.00u
Vrij zwemmen in Overboord:               19:30-21:30u