Eindelijk kunnen we weer van start! Na een langer periode met Corona-maatregelen lijkt het er op dat we dit winterseizoen weer in het zwembad aan de slag kunnen. Helemaal zeker weten we dit natuurlijk nooit en Corona is nog niet weg. Dus het blijft oppassen, ook in het zwembad. Op dinsdagavond kan er weer gezwommen worden en op zaterdagavond de trainingsavond.

Elders op de site vinden jullie het nieuwe winterschema tot en met kerst. We hebben geprobeerd een afwisselend en uitdagend programma samen te stellen en we denken dat dit wel is gelukt. We verwachten velen van jullie weer te mogen begroeten. Op 2 en 9 oktober staat een introduik gepland. Als jullie familie, kennissen en of buren hebben die kennis willen maken met de duiksport, dan is dit de kans. Geef de namen door aan het bestuur. Op 16 en 23 oktober staat een specialisatie ‘Droogpakduiken’ op het programma, georganiseerd i.s.m. Zandokhan. Dit is voor leden die ervaring op willen doen met het duiken in een droogpak.

Bij voldoende belangstelling starten we dit najaar met een 2* opleiding en als er voldoende instroom is ook met een 1* opleiding. Als je belangstelling hebt voor een opleiding, geef dit dan door aan het bestuur.

Na vele uren werk is het dan eindelijk zover. Op 25 september staat de opening van ons nieuw clubhuis gepland. Reserveer deze middag en avond alvast in je agenda. We gaan er een spetterend feest van maken met een BBQ en live muziek. Het programma en de uitnodiging volgen later. Ik wil nu alvast een groot woord van dank zeggen tegen de bouwploeg. Zij hebben echt vele uren in het clubhuis doorgebracht en het resultaat mag er wezen. En prachtig mooi clubhuis waar we weer jaren plezier van hebben.

Met vriendelijke groet,

Antoinette, Henk en Jan

Contactgegevens

Clubhuis "het Luchtbolletje"
8251 GC Educalaan 32
Dronten

Email sturen
 

Openingstijden

Openingstijden clubhuis "het Luchtbolletje"
Zaterdagen tijdens trainingsseizoen: 19.00-22.00u

Zwembadtraining

in het Aat de Jonge zwembad:           19.30-20.30u