Word lid!

Als lid van OWSVD geniet je van extra veel voordelen. Zo kun je gratis je fles laten vullen (tot 300 Bar!), word je opgeleid door ervaren en vooral leuke instructeurs, maak je clubduiken in groepsverband en kun je genieten van een attractief zwembad trainingsprogramma. Daarnaast wordt er veel gelachen, gedeeld en gezellig gepraat, voor en na de duik, maar ook in het clubhuis en tijdens de evenementen die met regelmaat georganiseerd worden. En, als lid van OWSVD, ben je ook nog eens automatisch lid van de NOB.

Introductie training

Voordat iemand besluit om te gaan duiken biedt OWSVD de mogelijkheid om 2 keer met een zwembadtraining mee te doen voor maar € 10,--. Als je daarna direct lid wordt, krijgt je dit bedrag terug. Aanmelden voor een introductie training kan via het secretariaat.

Contributie

Kijk op de contributie pagina en vind daar de actuele contributie tarieven. Hiervoor krijg je: gebruik van clubmaterialen, lidmaatschap van de NOB, lidmaatschap OWSVD, maandelijks het bondsblad "Onderwater sport", toegang tot het clubhuis, gratis perslucht vullen, toegang tot het inloggedeelte van de website, toegang tot de diverse evenementen en heel veel nieuwe ervaringen.

Kosten opleidingen

De opleiding start vaak in oktober en duurt meestal tot juli. De kosten worden bij aanvang van de opleiding betaald en zijn incl. een boek en brevetkaart, daarnaast betaalt men maandelijks contributie. Volledige opleiding voor een duikbrevet:

1* junior brevet: € 75,--

1* brevet: € 150,--

2* brevet: € 100,--

3* brevet: € 100,--

Specialties € op aanvraag

Overige kosten

Medische keuring

Elk duikend lid, dus ook aspirant nieuwe leden behoren medisch te zijn goedgekeurd voor de duiksport. Deze keuring kan verricht worden door een duikarts. De keuringskosten zijn ca. € 65,-. Kijk voor meer informatie over de medische keuring op Verwerkerovereenkomst NOB-OWSVD die laat zien hoe wij met gegevens van onze leden omgaan.

Contactgegevens

Clubhuis "het Luchtbolletje"
8251 GC Educalaan 32
Dronten

Email sturen
 

Openingstijden

Openingstijden clubhuis "het Luchtbolletje"
Zaterdagen tijdens trainingsseizoen: 19.00-22.00u

Zwembadtraining

in het Aat de Jonge zwembad:           19.30-20.30u