Op zaterdag 15 februari was het dan zo ver. Ons clubhuis, dat we medio de jaren ’90 met veel leden hebben opgebouwd, hebben we afgelopen zaterdag met veel leden ontruimd. Nog een maand en dan staat het er niet meer. Het moet plaats maken voor uitbreiding van het parkeerterrein t.b.v. het nieuwe zwembad. Ruim 24 jaar hebben we met veel plezier gebruik gemaakt van ons vertrouwde clubhuis. De komende maanden gaan we gebruik maken van de multifunctionele ruimte in het nieuwe zwembad. De planning is dat we bij de start van het nieuwe zwembadseizoen in september het nieuwe clubhuis feestelijk in gebruik gaan nemen. Ik wens de bouwploeg erg veel succes met het ombouwen van de opslagruimte tot clubhuis.

Namens het bestuur,

Jan Broos


We hebben weer een prachtig Zeelandweekend gehad met z'n allen. Regen, zon, duiken met zicht, duiken met minder zicht, stromingsduik, nachtduik, alles kon. Goed geregeld Michiel, mag je vast nog wel een keer doen! En, je zou het bijna vergeten: we hebben er ook weer 4 nieuwe 2-sters bij: Bas, Harald, Maurits en Yarnick gefeliciteerd! Klik op onderstaande foto's om alles foto's te bekijken.

 

Afgelopen zondag 19 mei heeft de OWSVD wederom assistentie verleend bij de Drontenlan Survival run. Onze duikers Arno, Daan, Alex, Luke, Harald, Jarnick, Sandra, Max, Bas, Maurits, André en Altjo hebben bij de twee waterobjecten geassisteerd. Voor foto's klik op onderstaande foto!

Altijd spannend een ijsduik, doet alle apparatuur het zoals het hoort, ken je de lijnsignalen nog goed en hoe is het zicht.....?Komende zondag zal het zeer waarschijnlijk flink donker zijn, want er ligt een best pak sneeuw op het ijs. Maar, ter inspiratie toch nog ff ondertaande foto, klik er op voor het filmpje omdat het gewoon prachtig is.

gewoon mooi

Op maandag 7 januari 2019 heeft wethouder Ton van Amerongen van de gemeente Dronten de eerste paal geslagen van het nieuwe zwembad. De bouw is daarmee officieel van start gegaan. Volgens planning zou over een jaar het water in het bad moeten zitten. Na de opening van het nieuwe zwembad over ruim een jaar, zal het oude zwembad en ons clubhuis worden gesloopt. Maar niet getreurd.

We zijn in gesprek met de gemeente over een vervangend clubhuis vlak bij het nieuwe zwembad en wat voor ons erg veel perspectief biedt. Het beleid van de gemeente is dat de verenigingen gebruik moeten maken van één centrale ruimte in het nieuwe zwembad. Toch wil de gemeente voor ons een uitzondering maken. We zijn blij dat onze argumenten voor de gemeente aanleiding zijn om met ons in gesprek te gaan over een clubhuis. Voor onze identiteit en activiteiten een must!

Daarnaast krijgen we in het nieuwe zwembad kosteloos de beschikking over een ruim opgezette materialen- en compressorruimte. Indien nodig kunnen we ook zonder kosten gebruik maken van de centrale ruimte. De komende periode zullen we nog vaak met de gemeente en Optisport in overleg gaan om alle details te regelen. Hierbij trekken we samen op met Fun Diving. Zodra we meer weten zullen we weer een bericht uit doen gaan.

Namens het bestuur, Jan Broos

Contactgegevens

Clubhuis "het Luchtbolletje"
8251 GC Educalaan 32
Dronten

Email sturen
 

Openingstijden

Openingstijden clubhuis "het Luchtbolletje"
Zaterdagen tijdens trainingsseizoen: 19.00-22.00u

Zwembadtraining

in het Aat de Jonge zwembad:           19.30-20.30u