Vanmorgen is de tweede ijsduik gemaakt door Arno, Ben, André en Altjo. Het zicht was iets minder mooi dan vorige week, het ijs was echter wel een stuk dikker, nl 11,5cm! IJsdikte meeting: Gerard, film 1&2: Ingmar, film 3: Arno

Vannmogen zijn er 5 duikers van onze club onder het ijs gegaan in de Wellerwaard.  De Stentor was ook aanwezig en heeft er al een een stukje over geschreven met en leuk filmpje er bij! Bij de napraat met koffie en warme wordt zagen we nog een hond in nood. Arno heeft zich niet bedacht, gauw z'n droogpak weer aangedaan en de hond gered! Zie stukje op de Drontenaar.nl

28336226 2060398520653326 2489110201367308995 o

Het nieuwe duikseizoen komt er weer aan en de AC is weer druk met het organiseren van allerlei verschillende activiteiten.

Allereerst hebben we op 14 maart nog de Algemene Ledenvergadering om 19:30 in 't Luchtbolletje.
 
Op zaterdag 24 maart doen we mee met de landelijke actie van Nederland Schoon. Onze actie heet OWSVD duikt de Wellerwaard schoon. Dat is de zwemplas tegenover de Casteleijnsplas. Meld je hier snel aan als je mee wil duiken. Maar ook supporters op de kant zijn ontzettend welkom!!
 
Op zondag 22 april organiseren we alweer voor de derde keer de Duikmarkt Dronten. Met dit jaar nog veel meer nieuwe en tweedehandsduikmaterialen, de duikarts, de IAHD, Stichting de Noordzee, stichting De Anemoon, Fotograaf Cor Kamman en meer! Houdt deze zondag vrij en kom de markt bezoeken!
 
Op woensdagavond 23 mei gaan we weer te water met de schoolklas die op kamp is in Dronten. Hiervoor zijn we natuurlijk altijd op zoek naar hulp. Drie sterren (in opleiding) iemand die een snorkelles wil geven en mensen die willen helpen om de leerlingen in hun materialen te helpen.
 
Ook het Zeelandweekend staat weer op de site. Van 8 tm 10 juni. Zoals al eerder is aangegeven zullen er weer voldoende kampeerplekken gereserveerd worden voor alle aanmeldingen die binnen zijn voor 24 april. Daarna kun je natuurlijk nog steeds mee maar mag je zelf een plekje reserveren op de camping.
 
 Alle activiteiten staan op de evenementenagenda van de website, dus meldt je snel aan!

De vakanties staan voor de deur, wellicht zijn er onder jullie zelfs gelukkigen die al op pad zijn en misschien al een paar mooie duiken hebben gemaakt!

Dit jaar is zwembad Overboord van 6 augustus t/m 20 augustus gesloten en kunnen wij daarom in die periode niet op dinsdagavond zwemmen, op de site staat dit duidelijk aangegeven op de kalender.

Verder hebben wij binnen het bestuur de volgende data vastgesteld:

  • 9 september, start nieuwe seizoen met een BBQ
  • 16 september, familiezwemmen
  • 23-24 september, 2e Zeelandweekend in het kader van de diverse opleidingsduiken
  • 30 september, start zwembadtrainingen en opleidingen

Deze data komen zsm in de agenda op de site. Voor nu allen een fijne vakantie met hopelijk een paar mooie duiken en wij zien jullie graag op 9-sept bij de BBQ of wellicht eerder ergens aan de waterkant.

Groeten, Bestuur OWSVD
Jan, Antoinette, Henk

 

casplasei

Contactgegevens

Clubhuis "het Luchtbolletje"
8251 GC Educalaan 32
Dronten

Email sturen
 

Openingstijden

Openingstijden clubhuis "het Luchtbolletje"
Zaterdagen tijdens trainingsseizoen: 19.00-22.00u

Zwembadtraining

in het Aat de Jonge zwembad:           19.30-20.30u