Clubduik OWSVD bevrijdingsdag 5 mei 2016 -

waarschijnlijk gaat de complete 1*-in-opleidingsgroep te water! Die kunnen wel wat morele steun gebruiken van andere duikers. Want het is zo gezellig als je tijdens je duik opeens een bekende tegen komt! Of je verslikt je van schrik, maar dat vinden we ook leuk. Het wordt mooi weer, we voelen het aan ons water. Ook de vissen beginnen langzaamaan steeds actiever te worden. Iedereen kan weer in z'n natpak, de vorige duik op zondag 24 april heeft dat bewezen. Komt allen! Eventuele introducees welkom. Meld je even aan via de site zodat de AC ook weet op wie ze kunnen rekenen.

Duikmarkt 17 april update
Vergeet niet je duikspullen die je over hebt bij elkaar te zoeken en te (laten) verkopen op onze duikmarkt. Inmiddels heeft iedereen hierover een mail ontvangen. De opbrengst is gewoon voor jezelf, maar er zijn natuurlijk genoeg kansen om tijdens de markt onze club een beetje te sponsoren. Er worden steeds meer activiteiten toegevoegd aan de organisatie; zo kun je, behalve rondstruinen tussen de spullen en de standhouders, onder andere meedoen aan de duikpakhangwedstrijd en zeker ook aan de enveloppenloterij, waarvan inmiddels het prijzenaanbod groeit en groeit. Er komt een ijscokar, en er is een bedrijf aanwezig dat niet alleen materialen verkoopt, maar ook duikreizen organiseert, en er presenteert zich een bedrijfje dat heel gemakkelijk jouw duikfles, -kist of kleding bedrukt met een zelfgekozen logo. Met vragen en suggesties kun je uiteraard terecht bij de AC (Sandra, Ingmar en Arno - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). De AC wordt voor de organisatie van 17 april bijgestaan door een groep vrijwilligers. 

 

Op zondag 17 april van 11.00 tot 16.00 uur organiseert OWSV Dronten de eerste regionale Duik- (en Watersport-) markt in Dronten. Met kraampjes en gezelligheid op het terrein van het clubhuis en op dat van zwembad Overboord. Je vindt er onder andere:
  • Verkoop van tweedehands duikpakken en duikmaterialen – gratis uit te proberen in het zwembad
  • Informatie over duikreizen
  • Verkoop van nieuw duikmateriaal van Zandokhan Diving
  • Tussen en 13.00 en 15.00 uur recreatief zwemmen voor slechts 1 euro
  • Informatie over of een kijkje nemen bij Fundiving (duiken voor mensen met een beperking)
  • Een grootse enveloppenloterij met vele (duikgerelateerde prijzen)
  • De mogelijkheid tot een proefabonnement bij Onder Water Sport Vereniging Dronten
  • Wedstrijd duikpakhangen
  • Plaatsing van eigen tekst of logo’s op je duikflessen, andere materialen of kleding
  • De mogelijkheid om wat te drinken en te eten
Zondag 17 april, tussen 11.00 en 16.00 uur – iedereen is welkom!

Een mooie groep duikers verzamelde zich op zondagochtend 10 april aan de waterkant van de Casteleynsplas. Het water was al weer bijna boven de 10 graden, en dat is prima uit te houden in je natpak, en het zicht was verrassend helder. Leuk pluspuntje was dat dit de eerste duik was van een 1-ster-in-opleiding. Hij schreef hierover een prachtig verslag. Dit verslag kun je vinden op Facebook; deze OWSVD-pagina is ook te bekijken voor mensen die geen Facebook hebben. Klik hier.

Op 9 januari openen we het nieuwe duikjaar met een bijzondere versie van het traditionele familiezwemmen. Natuurlijk staat de hele avond in het teken van een nieuw jaar vol spanning en belofte, maar deze keer kunnen we ook spreken van “familieduiken”! Heb je een familielid in de leeftijd van 10 tot 100 jaar dat ook graag een keer wil ervaren hoe het voelt om onder water te ademen en rond te kijken, dan is dat op deze avond mogelijk. Als vanouds mogen alle familieleden meedoen met het familiezwemmen, maar per lid is er plaats voor maximaal 1 introducee voor een korte introduik. Voor deze familie-introduik reserveren we het diepe bad; het warme ondiepe bad en het warme bad met de stroomversnelling zijn beschikbaar voor het familiezwemmen. Deze keer dus geen duikplank en opblaasbaan. Heb je een familielid dat van de gelegenheid gebruik wil maken om een keer te duiken dan is opgave noodzakelijk. Ook dient er, zoals ook bij gewone introduiken, een eigen verklaring/vrijwaring afgegeven worden, zoals meegezonden bij deze mail. Deze moet uitgeprint en ingevuld meegenomen worden op 9 januari. Geef je op via onze OWSVD-site, en noteer de naam van de introducee in het vakje “Notities”. Doe dit snel, bij zeer veel belangstelling ben je dan in ieder geval verzekerd van een plekje. We maken er een gezellige avond van, zowel in het zwembad als in het clubhuis. Aanwezig zijn om uiterlijk 19.10 uur. Stuur je eventuele vragen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Tot ziens op 9 januari!

Contactgegevens

Clubhuis "het Luchtbolletje"
Educalaan 32
Dronten

Email sturen

Openings- en vultijden

Openingstijden clubhuis "het Luchtbolletje"
Zaterdagen tijdens trainingsseizoen:  19.00-22.00u
Zwembadtraining in Overboord:         19.30-20.30u

Dinsdagen buiten de vakanties:          20.00-22.00u
Vrij zwemmen in Overboord:               19:30-21:30u