Jawel, als eerste geslaagde voor zijn 1* junior: OWYN! Gisteren heeft hij 2 prima duiken gemaakt in Zeeland.
Van harte Owyn!

PHOTO 2020 07 24 08 25 17

Op 20 februari is het nieuwe zwembad Burgemeester Aat de Jonge feestelijk geopend.

 

Op zaterdag 15 februari was het dan zo ver. Ons clubhuis, dat we medio de jaren ’90 met veel leden hebben opgebouwd, hebben we afgelopen zaterdag met veel leden ontruimd. Nog een maand en dan staat het er niet meer. Het moet plaats maken voor uitbreiding van het parkeerterrein t.b.v. het nieuwe zwembad. Ruim 24 jaar hebben we met veel plezier gebruik gemaakt van ons vertrouwde clubhuis. De komende maanden gaan we gebruik maken van de multifunctionele ruimte in het nieuwe zwembad. De planning is dat we bij de start van het nieuwe zwembadseizoen in september het nieuwe clubhuis feestelijk in gebruik gaan nemen. Ik wens de bouwploeg erg veel succes met het ombouwen van de opslagruimte tot clubhuis.

Namens het bestuur,

Jan Broos


We hebben weer een prachtig Zeelandweekend gehad met z'n allen. Regen, zon, duiken met zicht, duiken met minder zicht, stromingsduik, nachtduik, alles kon. Goed geregeld Michiel, mag je vast nog wel een keer doen! En, je zou het bijna vergeten: we hebben er ook weer 4 nieuwe 2-sters bij: Bas, Harald, Maurits en Yarnick gefeliciteerd! Klik op onderstaande foto's om alles foto's te bekijken.

 

Afgelopen zondag 19 mei heeft de OWSVD wederom assistentie verleend bij de Drontenlan Survival run. Onze duikers Arno, Daan, Alex, Luke, Harald, Jarnick, Sandra, Max, Bas, Maurits, André en Altjo hebben bij de twee waterobjecten geassisteerd. Voor foto's klik op onderstaande foto!

Contactgegevens

Clubhuis "het Luchtbolletje"
Educalaan 32
Dronten

Email sturen

Openings- en vultijden

Openingstijden clubhuis "het Luchtbolletje"
Zaterdagen tijdens trainingsseizoen:  19.00-22.00u
Zwembadtraining in Overboord:         19.30-20.30u

Dinsdagen buiten de vakanties:          20.00-22.00u
Vrij zwemmen in Overboord:               19:30-21:30u