Geachte leden, ouders,

Met enige regelmaat komen we knel te zitten qua bezetting voor het vullen van flessen en/ of uitgifte van materialen. Graag zouden we leden vanaf 18 jaar met 1* brevet of hoger, en of ouders willen opleiden voor vulmeester en uitgifte/ inname materialen. Deze korte opleiding en instructie willen we beginnen in Dec 2016 en afronden in begin 2017, e.e.a. afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Inhoud;

  • Instructie uitgifte / inname materiaal.
  • Instructie vullen flessen 220 en 300 bar / veiligheid en regels.
  • Instructie compressor; controle draaiuren, oliepeil, temperatuur beheersing.

Duur; 3 avonden – 1 avond instructie in december en 2 herhalingsavonden in 2017, waar je laat zien dat je volgens de instructies en veiligheidsregels kan werken. Bij voldoen aan de regels en eisen zal er een aantekening gemaakt worden op de site bij de desbetreffende persoon, zodat bekend is wie er mogen vullen.

Graag nodigen we ook andere leden uit die al vullen en uitgifte doen, om een opfrisavond te doen. Ik zie regelmatig dat er kleine foutjes gemaakt worden. Het is de bedoeling dat je daarna gaat meedraaien in een rooster van materiaal uitgifte en vullen. Samen zijn we de vereniging.

Opgave; Graag naam en telefoonnummer zodat we een planning kunnen maken mbt de opleiding en een vulrooster kunnen samenstellen.

Materiaalbeheer Frans van Elmpt

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contactgegevens

Clubhuis "het Luchtbolletje"
8251 GC Educalaan 32
Dronten

Email sturen
 

Openingstijden

Openingstijden clubhuis "het Luchtbolletje"
Zaterdagen tijdens trainingsseizoen: 19.00-22.00u

Zwembadtraining

in het Aat de Jonge zwembad:           19.30-20.30u