Het nieuwe duikseizoen komt er weer aan en de AC is weer druk met het organiseren van allerlei verschillende activiteiten.

Allereerst hebben we op 14 maart nog de Algemene Ledenvergadering om 19:30 in 't Luchtbolletje.
 
Op zaterdag 24 maart doen we mee met de landelijke actie van Nederland Schoon. Onze actie heet OWSVD duikt de Wellerwaard schoon. Dat is de zwemplas tegenover de Casteleijnsplas. Meld je hier snel aan als je mee wil duiken. Maar ook supporters op de kant zijn ontzettend welkom!!
 
Op zondag 22 april organiseren we alweer voor de derde keer de Duikmarkt Dronten. Met dit jaar nog veel meer nieuwe en tweedehandsduikmaterialen, de duikarts, de IAHD, Stichting de Noordzee, stichting De Anemoon, Fotograaf Cor Kamman en meer! Houdt deze zondag vrij en kom de markt bezoeken!
 
Op woensdagavond 23 mei gaan we weer te water met de schoolklas die op kamp is in Dronten. Hiervoor zijn we natuurlijk altijd op zoek naar hulp. Drie sterren (in opleiding) iemand die een snorkelles wil geven en mensen die willen helpen om de leerlingen in hun materialen te helpen.
 
Ook het Zeelandweekend staat weer op de site. Van 8 tm 10 juni. Zoals al eerder is aangegeven zullen er weer voldoende kampeerplekken gereserveerd worden voor alle aanmeldingen die binnen zijn voor 24 april. Daarna kun je natuurlijk nog steeds mee maar mag je zelf een plekje reserveren op de camping.
 
 Alle activiteiten staan op de evenementenagenda van de website, dus meldt je snel aan!

Contactgegevens

Clubhuis "het Luchtbolletje"
8251 GC Educalaan 32
Dronten

Email sturen
 

Openingstijden

Openingstijden clubhuis "het Luchtbolletje"
Zaterdagen tijdens trainingsseizoen: 19.00-22.00u

Zwembadtraining

in het Aat de Jonge zwembad:           19.30-20.30u