Op maandag 7 januari 2019 heeft wethouder Ton van Amerongen van de gemeente Dronten de eerste paal geslagen van het nieuwe zwembad. De bouw is daarmee officieel van start gegaan. Volgens planning zou over een jaar het water in het bad moeten zitten. Na de opening van het nieuwe zwembad over ruim een jaar, zal het oude zwembad en ons clubhuis worden gesloopt. Maar niet getreurd.

We zijn in gesprek met de gemeente over een vervangend clubhuis vlak bij het nieuwe zwembad en wat voor ons erg veel perspectief biedt. Het beleid van de gemeente is dat de verenigingen gebruik moeten maken van één centrale ruimte in het nieuwe zwembad. Toch wil de gemeente voor ons een uitzondering maken. We zijn blij dat onze argumenten voor de gemeente aanleiding zijn om met ons in gesprek te gaan over een clubhuis. Voor onze identiteit en activiteiten een must!

Daarnaast krijgen we in het nieuwe zwembad kosteloos de beschikking over een ruim opgezette materialen- en compressorruimte. Indien nodig kunnen we ook zonder kosten gebruik maken van de centrale ruimte. De komende periode zullen we nog vaak met de gemeente en Optisport in overleg gaan om alle details te regelen. Hierbij trekken we samen op met Fun Diving. Zodra we meer weten zullen we weer een bericht uit doen gaan.

Namens het bestuur, Jan Broos

Contactgegevens

Clubhuis "het Luchtbolletje"
8251 GC Educalaan 32
Dronten

Email sturen
 

Openingstijden

Openingstijden clubhuis "het Luchtbolletje"
Zaterdagen tijdens trainingsseizoen: 19.00-22.00u

Zwembadtraining

in het Aat de Jonge zwembad:           19.30-20.30u