Zaterdag 4 februari zijn we met 14 leden naar Todi geweest om aldaar een lekkere duik tussen de vissen te maken.

Klik op de foto voor alle  foto's!

aatp0750 aangepast

Het nieuwe zwembadschema staat op de site!

Klik hier: zwembadschema 22-23

 

Feestelijke opening clubhuis

 

Op 25 september jl. hebben we met ruim 60 aanwezigen ons nieuwe clubhuis in gebruik genomen. Om half zeven ’s avonds werden we allemaal naar buiten het hek gebracht. Na een korte toespraak van de voorzitter werd met veel geknal en confetti de poort geopend. Hierna werden de leden van het bouwteam in het zonnetje gezet. Wat hebben zij er veel uren in gestopt. We willen het bouwteam nogmaals heel hartelijk bedanken voor de tijd die zij in de metamorfose van een opslagruimte naar een modern en functioneel clubhuis hebben gestoken. Het resultaat is top. Ook een dank aan de gemeente Dronten die ons deze mogelijkheid heeft geboden door een subsidie beschikbaar te stellen. Een nieuw zwembad met een ruim materialenhok en goed geïsoleerde compressorruimte en een splinternieuw clubhuis. Als duikvereniging kunnen we hier jaren mee vooruit. Hierna was het tijd voor de jaarlijkse BBQ, dit keer met live muziek van de band ‘The Islanders’. En als de drank is in de man…. dan gaan sommige mensen raar doen. Het was een mooi feest en het smaakt naar meer! We hopen het komende winterseizoen velen van jullie in ons clubhuis en het zwembad te mogen begroeten.

 

Het bestuur

OWSVD start weer met een spetterend nieuw winterseizoen in het Aat de Jonge zwembad. Na de opening van het nieuwe clubhuis op 25 september a.s. starten de duikcursussen weer. Heb je altijd al eens kennis willen maken met duiken en wil je misschien een duikcursus volgen? Dan is dit je kans! De OWSVD organiseert duikcursussen voor iedereen van 14 jaar en ouder. Het eindresultaat is een duikbrevet waar zo goed als overal over de hele wereld mee gedoken mag worden. De cursussen bestaan uit theorie in ons nieuwe clubhuis en binnenwatertrainingen in het zwembad. In het voorjaar van 2022 volgt nog de training in het buitenwater. De materialen worden door de vereniging in bruikleen gegeven, dus je hoeft niet zelf te investeren. Daarnaast ben je lid van een gezellige duikvereniging die door het seizoen heen vele activiteiten organiseert voor jong en oud.

Heb je al een duikbrevet en wil je het duiken weer oppakken of zoek je gewoon een actieve en gezellige duikvereniging? Ook dat kan natuurlijk. OWSVD is een vereniging met ongeveer 50 leden uit de gemeente Dronten, Lelystad, Noordoostpolder en daarbuiten.  Op zaterdagavond 2 en 9 oktober 2021 kunnen belangstellenden een introductieduik maken en zo ontdekken of de duiksport wat voor hen is. Daarnaast maak je kennis met onze vereniging. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. We zien je graag aan de waterkant.

 

Jan Broos

Voorzitter OWSVD

Eindelijk kunnen we weer van start! Na een langer periode met Corona-maatregelen lijkt het er op dat we dit winterseizoen weer in het zwembad aan de slag kunnen. Helemaal zeker weten we dit natuurlijk nooit en Corona is nog niet weg. Dus het blijft oppassen, ook in het zwembad. Op dinsdagavond kan er weer gezwommen worden en op zaterdagavond de trainingsavond.

Elders op de site vinden jullie het nieuwe winterschema tot en met kerst. We hebben geprobeerd een afwisselend en uitdagend programma samen te stellen en we denken dat dit wel is gelukt. We verwachten velen van jullie weer te mogen begroeten. Op 2 en 9 oktober staat een introduik gepland. Als jullie familie, kennissen en of buren hebben die kennis willen maken met de duiksport, dan is dit de kans. Geef de namen door aan het bestuur. Op 16 en 23 oktober staat een specialisatie ‘Droogpakduiken’ op het programma, georganiseerd i.s.m. Zandokhan. Dit is voor leden die ervaring op willen doen met het duiken in een droogpak.

Bij voldoende belangstelling starten we dit najaar met een 2* opleiding en als er voldoende instroom is ook met een 1* opleiding. Als je belangstelling hebt voor een opleiding, geef dit dan door aan het bestuur.

Na vele uren werk is het dan eindelijk zover. Op 25 september staat de opening van ons nieuw clubhuis gepland. Reserveer deze middag en avond alvast in je agenda. We gaan er een spetterend feest van maken met een BBQ en live muziek. Het programma en de uitnodiging volgen later. Ik wil nu alvast een groot woord van dank zeggen tegen de bouwploeg. Zij hebben echt vele uren in het clubhuis doorgebracht en het resultaat mag er wezen. En prachtig mooi clubhuis waar we weer jaren plezier van hebben.

Met vriendelijke groet,

Antoinette, Henk en Jan

Contactgegevens

Clubhuis "het Luchtbolletje"
8251 GC Educalaan 32
Dronten

Email sturen
 

Openingstijden

Openingstijden clubhuis "het Luchtbolletje"
Zaterdagen tijdens trainingsseizoen: 19.00-22.00u

Zwembadtraining

in het Aat de Jonge zwembad:           19.30-20.30u