familiezwemmen Zoals altijd beginnen we het nieuwe jaar met familiezwemmen. Iedereen is van harte welkom voor het familiezwemmen, dit keer met onze huis-DJ. Het wordt gezellig dus neem iedereen mee! Vrienden/familie/kennissen en buren!

 

De trainingen op zaterdagavond worden over het algemeen goed bezocht door onze leden. Dit jaar is er voor gekozen om aan een aantal avonden een thema te geven. De eerste thematraining was Halloween. De AC was erg creatief geweest. Bebloede handdoekjes over de deuren van de kleedkamers, wekpotten met hoofden op sterk water op de bodem van het zwembad en hilarische verkleedpartijtjes leukte zaterdag 3 november op.

Vrijdagavond 7 september is het oude plafond (met de nodig keutel en mummies) verwijderd. En omdat het lekker snel ging ook maar gelijk het nieuwe plafond er in gehangen. Het wachten is nu nog op de spotjes zodat die maandag/dinsdag ook gemonteerd kunnen worden. Dankjulliewel Yarnick, Harald, Boas, Jan, Ingmar, Andre en Altjo

Het is al weer een tijdje terug, maar op 3 juli hebben Bas en Frank hun 1-ster brevet gehaald!

Super gedaan mannen en veel duikplezier.

Op deze zondag vindt de jubileumeditie van de Dronterland-survivalrun plaats. Een prachtig festijn waarbij ook deze vijfde keer duikers van OWSVD ingezet zullen worden als redders/beveiligers bij de waterhindernissen.

Een mooie gelegenheid om je als duiker in te zetten temidden van de meer dan 1000 deelnemers en het publiek. Mogelijk vanaf 1*brevet. Geef je hier op!

Contactgegevens

Clubhuis "het Luchtbolletje"
8251 GC Educalaan 32
Dronten

Email sturen
 

Openingstijden

Openingstijden clubhuis "het Luchtbolletje"
Zaterdagen tijdens trainingsseizoen: 19.00-22.00u

Zwembadtraining

in het Aat de Jonge zwembad:           19.30-20.30u